Koch Køkken Model Sjælsø

Koch Køkken Model Sjælsø er kvalitets og udstyrmæssigt som model Furesø. Fronter i fuldfineret træ, gennemløbende integrerede massive greb med en bagplade i metal f.eks. bruneret messing, kobber eller rustfrit stål. Skuffeindsats i massiv ahorn. Model Sjælsø fås også i vores Baseline udgave.

Sjælsø Køkkenet kan udføres i træsort efter ønske og med metal i greb, der harmonerer med træsorten.


Model Sjælsø detaljer

model-sjaelsoe-samlinger-524x524


Samlinger

Sjælsø køkkenet fås både i vores Klassiske model, hvor skuffefronterne er sat på tappede massive asketræs skuffer, og i vores Baseline model, hvor fronterne er sat på skuffesider i sortlakeret metal.


Skuffer

Sjælsø indvendige skuffer er udført i massiv Asketræ i den Klassiske model og i sortlakeret metal i Baseline modellen. Til begge modeller kan tilkøbes skuffeindsatser til bestik, krydderier mm. indsatser er udført i massiv Asketræ.

model-sjaelsoe-bordplader-524x524


Bordplader, køkkenvaske og integreret hvidevarer

Til Bordplader benytter vi gerne naturmaterialer som sten, Massiv Rustfrit Stål eller træ, indenfor stenbordpladerne anvender vi Matslebne Marmorstentyper eller Granit, prøver på flere typer kan ses i showroom.

Køkkenvasken kan være en underlimet/planlimet stålvask eller man kan få lavet vasken i samme stenmateriale som bordpladen.

Vi forhandler flere hvidevarermærker til at integrere i vores kabinetter, som eksempel kan nævnes Gaggenau, Liebherr og Miele.

model-sjaelsoe-hojskabe-524x524


Kabinetskabe, overkabinet og højkabinet

Vores Skabskabinetter laves med finerede låger, indvendigt fremstår de i sort højglans, med hylder i samme materiale kantlimet i samme træsort som lågefronten.

Vi har Højskabe der både passer til vores Sjælsø/Furesø model og til model Øresund.

Som overreoler laver vi enten åbne reoler eller en model med vip op låger.


Koch Køkken Kabinetprogram

Se hele Koch Køkken Model Furesø sortiment. Download Koch Køkken Kabinetprogram.


Koch Køkken Brochure

Få inspiration til dit køkken. Download Koch Køkken Brochure.