Koch Køkken Model Øresund

Koch Køkken Model Øresund har massive fronter med et rundt greb fræset in i selve fronten. Fronterne er sat på massive asketræs skuffesider samlet med svalehalesamlinger. I det runde greb kan ilægges metalskrive i f.eks. Syret Kobber / Messing eller Sterling Sølv. Fronter laves i forskellige træsorter efter ønske og i samarbejde med vejledning fra snedkermesteren. Model Øresund fås i mange træsorter efter ønske f.eks. Ask, Elm, Eg, Røget Eg, Mahogni, Teak, Valnød…


Model Øresund detaljer

model-oeresund-samlinger-524x524


Samlinger

Øresunds køkkenet er udført med massive fronter der er samlet med indvendige skuffesider i svalehaletapper, hvilket giver en smuk effekt på den åbne skuffe.

model-oeresund-skuffer-524x524


Skuffer

Øresunds køkkenets indvendige skuffer er udført i massiv Asketræ. Til modellen kan tilkøbes skuffeindsatser til bestik, krydderier mm. indsatser er udført i massiv Asketræ.

model-oeresund-bordplader-524x524


Bordplader, køkkenvaske og integreret hvidevarer

Til Bordplader benytter vi gerne naturmaterialer som sten, Massiv Rustfrit Stål eller træ, indenfor stenbordpladerne anvender vi Matslebne Marmorstentyper eller Granit, prøver på flere typer kan ses i showroom.

Køkkenvasken kan være en underlimet/planlimet stålvask eller man kan få lavet vasken i samme stenmateriale som bordpladen.

Vi forhandler flere hvidevarermærker til at integrere i vores kabinetter, som eksempel kan nævnes Gaggenau, Liebherr og Miele.

model-oeresund-hoj-skab-524x524


Kabinetskabe, overkabinet og højkabinet

Vores Skabskabinetter laves med finerede låger, indvendigt fremstår de i en flot sort højglans, med hylder i samme materiale kantlimet i samme træsort som lågefronten.

Vi har Højskabe der både passer til vores Sjælsø/Furesø model og til model Øresund. Til Øresunds modellen laves der til fritstående Højskabe en særlig ramme i træsorten, som pakker skabene smukt ind, så de fremstår som et samlet møbel i rummet.

Som overreoler laver vi enten åbne reoler eller en model med vip op låger.


Koch Køkken Kabinetprogram

Se hele Koch Køkken Model Furesø sortiment. Download Koch Køkken Kabinetprogram.


Koch Køkken Brochure

Få inspiration til dit køkken. Download Koch Køkken Brochure.