Koch Køkken Model Furesø

Koch Køkken Model Furesø har fronter i smukt fineret træ med massive gennemløbende greb og skuffeindsats i massiv ahorn. Låger er fineret med massiv kant. Hylder og indvendig indretning er udført i sort højglans og hylder kantlimes i træsorten. Model Furesø fås i alle træsorter efter ønske f.eks. Ask, Elm, Eg, Røget Eg, Mahogni, Teak, Valnød…


Model Furesø detaljer

model-furesoe-524x524-1


Samlinger

Furesø køkkenet fås både i vores Klassiske model, hvor skuffefronterne er sat på tappede massive asketræs skuffer, og i vores mere prisvenlige Baseline model, hvor fronterne er sat på skuffesider i sortlakeret metal

model-furesoe-524x524-2


Skuffer

Furesø indvendige skuffer er udført i massiv Asketræ i den Klassiske model og i sortlakeret metal i Baseline modellen. Til begge modeller kan tilkøbes skuffeindsatser til bestik, krydderier mm. indsatser er udført i massiv Asketræ.

model-furesoe-524x524-4


Bordplader, køkkenvaske og integreret hvidevarer

Til Bordplader benytter vi gerne naturmaterialer som sten, Massiv Rustfrit Stål eller træ, indenfor stenbordpladerne anvender vi Matslebne Marmorstentyper eller Granit, prøver på flere typer kan ses i showroom.

Køkkenvasken kan være en underlimet/planlimet stålvask eller man kan få lavet vasken i samme stenmateriale som bordpladen.

Vi forhandler flere hvidevarermærker til at integrere i vores kabinetter, som eksempel kan nævnes Gaggenau, Liebherr og Miele.

model-furesoe-524x524-3


Kabinetskabe, overkabinet og højkabinet

Vores Skabskabinetter laves med finerede låger, indvendigt fremstår de i sort højglans, med hylder i samme materiale kantlimet i samme træsort som lågefronten.

Vi har Højskabe der både passer til vores Sjælsø/Furesø model og til model Øresund.

Som overreoler laver vi enten åbne reoler eller en model med vip op låger.


Koch Køkken Kabinetprogram

Se hele Koch Køkken Model Furesø sortiment. Download Koch Køkken Kabinetprogram.


Koch Køkken Brochure

Få inspiration til dit køkken. Download Koch Køkken Brochure.