Koch Køkken Model Baseline

Koch Baseline er udført i samme høje kvalitet som vores andre køkkener. I Koch Baseline er anvendt andre materialer for kabinetternes indersider – udført i sort højglans melamin og med skuffe indersider i sortlakeret metal. Koch Baseline udføres med 3 skuffekabinetter:

Furesø Baseline har kabinet fronter i træ med gennemløbende massive greb. Kabinet indersider i sort højglansmelamin og med skuffer i sortlakeret metal.

Sjælsø Baseline har ligeledes fronter i træ med gennemløbende massive greb. Grebs bagplade i rustfrit stål, bruneret messing, kobber eller efter ønske. Kabinet indersider i sort højglans melamin og med skuffer i sortlakeret metal.

Model Baseline fås i mange træsorter efter ønske f.eks. Ask, Elm, Eg, Røget Eg, Mahogni, Teak, Valnød…


Model Baseline detaljer

model-baseline-skuffer-524x524


Samlinger

Koch køkken Baseline har skuffefronterne sat på skuffesider i sortlakeret metal.

model-sjaelsoe-skuffer-524x524


Skuffer

Koch Køkken model Baselines indvendige skuffer er udført i sortlakeret metal.  Til Baseline kan tilkøbes skuffeindsatser til bestik, krydderier mm. indsatser er udført i massiv Asketræ.

model-baseline-bordplader-524x524


Bordplader, køkkenvaske og integreret hvidevarer

Til Bordplader benytter vi gerne naturmaterialer som sten, Massiv Rustfrit Stål eller træ, indenfor stenbordpladerne anvender vi Matslebne Marmorstentyper eller Granit, prøver på flere typer kan ses i showroom.

Køkkenvasken kan være en underlimet/planlimet stålvask eller man kan få lavet vasken i samme stenmateriale som bordpladen.

Vi forhandler flere hvidevarermærker til at integrere i vores kabinetter, som eksempel kan nævnes Gaggenau, Liebherr og Miele.

model-baseline-hojskabe-524x524


Kabinetskabe, overkabinet og højkabinet

Vores Skabskabinetter laves med fuldfinerede låger, indvendigt fremstår de i sort højglans melamin, med hylder i samme materiale kantlimet i samme træsort som lågefronten.

Vi har Højskabe der både passer til vores Sjælsø/Furesø model og til model Øresund.

Som overreoler laver vi enten åbne reoler eller en model med vip op låger.


Koch Køkken Kabinetprogram

Se hele Koch Køkken Model Furesø sortiment. Download Koch Køkken Kabinetprogram.


Koch Køkken Brochure

Få inspiration til dit køkken. Download Koch Køkken Brochure.